Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Ο καβγάς στο συμβούλιο
Media

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Ο καβγάς στο συμβούλιο

Survivor All Star Spoiler: Απόψε (5/2) η εβδομάδα ξεκινάει με νέες προκλήσεις τόσο για του Μαχητές όσο και για τους Διάσημους. 

Βέβαια, στο «στρατόπεδο» των Μπλε οι εντάσεις δεν λείπουν καθώς η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για εκείνους καθώς έχασαν συνεχόμενα τρεις ασυλίες και έτσι στον τάκο βγήκαν μόνο δικοί τους παίκτες. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Αθήνα.

Η νέα εβδομάδα λοιπόν ξεκινάει με πολλή ένταση, ειδικά για τους Μαχητές με τον Τάκη Καραγκούνια να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, κυρίως τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση καθώς θεωρεί ότι δεν τον βοηθούν κάθε φορά που εκείνος πηγαίνει για ξύλα για την καλύβα. Οι δύο άντρες όμως θα αντιπαρατεθούν με τον Τάκη και έτσι δεν θα αργήσουν να ανέβουν οι τόνοι.

Το αγώνισμα που θα ακολουθήσει, θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με Μαχητές και Διάσημους να βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους και να κατακτήσουν την ασυλία ώστε να μην μπουν στην άκομψη θέση να πρέπει να ψηφίσουν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Θα τα δώσουν όλα αλλά μόνο μία ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη της ασυλίας αλλά και φαγητού.

Στο μεταξύ, στο συμβούλιο, ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τους Μπλε και συγκεκριμένα με τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος θα αναμετρηθεί λεκτικά στα ίσα μαζί του.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, ο Νίκος Μπάρτζης θα πει για τον Τάκη Καραγκούνια της αντίπαλης ομάδας ότι δεν κάνει fairplay.

Το γεγονός ότι ο Μπάρτζης θα αρχίσει να γελάει όταν ο Καραγκούνιας θα αρχίσει να του μιλάει, θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον τελευταίο και η... σύρραξη δεν θα αργήσει να έρθει.

Δείτε ποια ομάδα καταφέρνει να κατακτήσει την ασυλία απόψε το βράδυ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved