Survivor All Star: Η κατασκοπία του Τάκη, η επίθεση των Κόκκινων στον Γκότση και ο πρώτος υποψήφιος!
Media

Survivor All Star: Η κατασκοπία του Τάκη, η επίθεση των Κόκκινων στον Γκότση και ο πρώτος υποψήφιος!

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) παρακολουθήσαμε ένα συμβούλιο του νησιού που είχε πραγματικά τα πάντα, με Διάσημους και Μαχητές, για ακόμα μια φορά σε τεντωμένο σχοινί.

Όσο το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει, τόσο και μεγαλύτερες είναι οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, οι οποίες και προκύπτουν από την τριβή της καθημερινότητάς τους, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, που η αδρεναλίνη είναι στα ύψη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε αρχικά έναν ιδιαίτερο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας, που η ομάδα που θα έφτανε στο τελικό δέκα δεν θα είχε μόνο την ασφάλεια στο συμβούλιο του νησιού, αλλά θα κέρδιζε ένα και έπαθλο φαγητού και πιο συγκεκριμένα λαχταριστό μουσακά. Μετά από έναν αγώνα πολύ δυνατό και με τις ομάδες πραγματικά να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, οι Διάσημοι κατάφεραν και κέρδισαν, για ακόμα μια φορά και πήγαν ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη νίκη τους:

Μόλις το συμβούλιο ξεκίνησε, πολλοί ήταν εκείνοι από την ομάδα των Κόκκινων που κατηγόρησαν ανοιχτά τον Ηλία Γκότση, ο οποίος και ήταν ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης της ομάδας των Μαχητών και δεν ανέλαβε την ευθύνη για το τελικό δέκα, το οποίο και θα τους χάριζε τη νίκη στην πρώτη ασυλία. Κυρίως ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε εναντίον του και έκανε λόγο για την αγωνιστικότητά του και ότι παρά το γεγονός ότι ήταν εκπληκτικός σήμερα, δεν ανέλαβε την ευθύνη για τον τελικό στόχο και άφησε την Στέλλα να βγάλει το φίδι από την τρύπα και εν τέλει να πάρει πάνω της την ήττα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα διαδραματίστηκαν:

Όσο η συζήτηση προχωρούσε, έγινε θέμα το πώς οι Μαχητές κατέληξαν στην συγκεκριμένη επιλογή, με τον Τάκη Καραγκούνια να παραδέχεται ότι κατασκόπευσε τους Διασήμους και ο ίδιος μετέφερε στην ομάδα την επιλογή των αντιπάλων και στην ουσία έτσι κατέληξαν και στο ποιους θα έβαζαν να τρέξουν στο τελικό run. Η συγκεκριμένη εξομολόγηση έκανε έξαλλους τους Διασήμους, οι οποίοι και έκαναν λόγο για fair play και ότι οι αντίπαλοί τους δεν ξέρουν να παίζουν δίκαια και πώς όλα αυτά με τις κατασκοπίες είναι πραγματικά απαράδεκτα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι και κατέληξαν στο να ψηφίσουν τον Κρις Σταμούλη για πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας, με τον ίδιο να απογοητεύεται ακόμα μια φορά από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο είπε πώς απόλυτα σέβεται την απόφαση των παιδιών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved