Καλυβάτσης: Τα 6 χρόνια σχέσης με την Λούπη, ο γάμος και τα αρχικά της εκπομπής ΑΜΑΝ
Media

Καλυβάτσης: Τα 6 χρόνια σχέσης με την Λούπη, ο γάμος και τα αρχικά της εκπομπής ΑΜΑΝ

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή, After Dark» ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης  και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την ηθοποιό, Υρώ Λούπη αλλά και για την εκπομπή, ΑΜΑΝ.

«Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Έχω σπάσει κάθε ρεκόρ. Μας έφερε λίγο πιο κοντά ο Μανούσος Μανουσάκης. Ήταν ο σκηνοθέτης μας σε μια θεατρική παράσταση. Ήρθαμε υπερβολικά κοντά με την Ηρώ και παραμείναμε κοντά. Η Ηρώ είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, συμφωνούμε πολύ σε κάποια πράγματα. Την θαυμάζω ιδιαίτερα ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Έχει τα καλά της…» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάστης.

Και πρόσθεσε: «Αν υπάρξει κάποιο παιδί, ο γάμος ίσως να είχε κάποιο νόημα. Κατά τα άλλα, αν επικοινωνούν δύο άνθρωποι μεταξύ τους δεν χρειάζονται παπάδες, κουμπάρους, τελετές. Ό,τι αισθάνεται ο καθένας»!

Και αποκάλυψε: «όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση. Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και γω στην τηλεοπτική ομάδα».

Και για τα αρχικά της εκπομπής, ΑΜΑΝ, είπε: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved