Survivor All Star: Όσα δεν γνωρίζετε για τον «θορυβώδη» Τάκη - Οι κακουχίες & ο ιεράς αδελφός του
Media

Survivor All Star: Όσα δεν γνωρίζετε για τον «θορυβώδη» Τάκη - Οι κακουχίες & ο ιεράς αδελφός του

Survivor All Star: Τον έχουμε συνηθίσει να παραπονιέται συνέχεια για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του. Είναι ο πρώτος που βοηθάει στις δουλειές της καλύβας, φωνάζει όταν νιώθει ότι αδικείται και τα βάζει ακόμα και με θηρία όταν κάτι δεν του αρέσει. Είναι ο Τάκης Καραγκούνιας... 

Τον γνωρίσαμε πέρυσι στο Survivor όπου νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας και η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς η συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Ο 49χρονος Αιγιώτης είναι ο πρώτος παίκτης του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης που βίωσε σοβαρή απώλεια κατά τη διάρκεια της θητείας του στο παιχνίδι όταν πέρυσι η παραγωγή του παιχνιδιού τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το δίλημμά του ήταν μεγάλο για το αν έπρεπε να επιστρέψει πίσω ή όχι. Μιλώντας όμως με την μοναχοκόρη του, Ραφαηλία που είναι το πιο λατρεμένο του πρόσωπο και ο λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει αρχικά στο Survivor, κατάλαβε ότι έπρεπε να συνεχίσει την προσπάθειά του στο παιχνίδι και να παραμείνει.

Ο Τάκης έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Έχοντας υπηρετήσει στα ΟΥΚ (βατραχάνθρωπος) του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο, ήταν έτοιμος όταν του προτάθηκε κατά την αποστρατεία του να εργαστεί ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών.

Ως μισθοφόρος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις όπως όταν πριν από χρόνια βρισκόταν στην Ερυθρά Θάλασσα και έμεινε εκεί με την ομάδα του για ένα μήνα μέσα σε έναν πλωτό σταθμό, επιβιώνοντας για 25 ημέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι και νερό. Λίγο καιρό μετά, στην Υεμένη αναγκάστηκε να φάει κονσέρβες για σκύλους ώστε να επιβιώσει ενώ όπως έχει αποκαλύψει, έμεινε για 3 ημέρες εντελώς νηστικός, μόνο με νερό, στη Σομαλία.

Η λατρεία του για τον αθλητισμό ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και μάλιστα ασχολήθηκε με την πυγμαχία όπου ανακηρύχθηκε επτά φορές πρωταθλητής. Κατέκτησε ευρωπαϊκό τουρνουά ως μέλος της εθνικής ομάδας ενώ εργάστηκε αργότερα και ως διαιτητής ποδοσφαίρου. Αυτή την καριέρα ήθελε να ακολουθήσει ως υποψήφιος διαιτητής για την Super League, όμως κόπηκε λόγω ηλικίας το 2009 και μαζί κόπηκαν και τα φτερά του.

Λατρεύει την οικογένειά του και κυρίως την κόρη του Ραφαηλία στην οποία έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα από το Survivor. Επίσης, ο ένας εκ των αδελφών του, είναι ιερέας, ο πάτερ Σωτήριος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved