Απόστολος Μαγγηριάδης: Η κούκλα σύζυγός του είναι & εκείνη δημοσιογράφος-Η λατρεία για την κόρη του
Media

Απόστολος Μαγγηριάδης: Η κούκλα σύζυγός του είναι & εκείνη δημοσιογράφος-Η λατρεία για την κόρη του

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης φέτος βρίσκεται στην ΕΡΤ και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Ο δημοσιογράφος έχει ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με το πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ και χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του για τον ήπιο χαρακτήρα του και το έγκυρο ρεπορτάζ του.

Μακριά από μικρόφωνα, κάμερες και τηλεοπτικά πλατό, ο Απόστολος Μαγγηριάδης είναι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού που είναι η πρωταγωνίστρια της προσωπικής του ζωής.

Η σύζυγός του, Λητώ Δίπλα, είναι επίσης χαμηλών τόνων και είναι και εκείνη δημοσιογράφος. Μάλιστα οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο δουλειάς.

Ο δημοσιογράφος έχει εξομολογηθεί για το αν φέρνει τη δουλειά στο σπίτι εφόσον ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικά χώρο: «Νομίζω ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Εξάλλου, γνωριστήκαμε στη δουλειά. Σέβομαι τη γνώμη της Λητούς και εμπιστεύομαι το αισθητήριό της. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και από τη δική της πλευρά. Ίσως εγώ κάνω κατάχρηση, έτσι όμως συμβαίνει στις υγιείς σχέσεις, ακόμη και αν στο τέλος μπορεί να διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα».

Όσο για το τι τον ενθουσιάζει στο μεγάλωμα και την ανατροφή της κόρης του, ο ίδιος είχε απαντήσει: «Το ότι μεγαλώνει γρήγορα! Όπως και το ότι τα σημερινά παιδιά έχουν έναν τεράστιο όγκο ερεθισμάτων και, λογικά, θα δημιουργήσουν έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κόσμο. Και το ότι κάθε μέρα ανακαλύπτω νέα συναισθήματα γι' αυτό το νέο πλάσμα που μπουσουλάει ανάμεσά μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved