Ο παράδεισος των κυριών: «Η Μιράντα δεν θα μπορέσει να δει ποτέ ερωτικά τον Μάρκο»
Media

Ο παράδεισος των κυριών: «Η Μιράντα δεν θα μπορέσει να δει ποτέ ερωτικά τον Μάρκο»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου που παίζει στον Παράδεισο των κυριών, μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά και στην καθημερινή σειρά του Alpha.

  • Ο έρωτάς της για τον Ντίνο θα εξελιχθεί ή θα τιναχτεί στον αέρα;

«Αυτός ο έρωτας θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της σειράς γιατί είναι κάτι που το θέλουν και οι δύο πολύ. Τώρα βέβαια, με όλες αυτές τις ανατροπές που παρακολουθούμε, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς μπορεί να συμβεί».

  • Υπάρχει περίπτωση να τη δούμε να ενδιαφέρεται ερωτικά για τον Μάρκο, που είναι ερωτευμένος μαζί της, ή και για κάποιον άλλο;

«Η Μιράντα δεν θα μπορέσει να δει ποτέ ερωτικά τον Μάρκο, για πολλούς λόγους. Εξάλλου είδαμε πως, όταν της εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή τα δικά του ερωτικά συναισθήματα, η ίδια προσπάθησε να του ξεκαθαρίσει με διακριτικό και πολύ γλυκό τρόπο ότι δεν μπορεί να δει τίποτε άλλο σε εκείνον παρά μόνο έναν πολύ καλό φίλο».

  • Πώς βλέπετε εσείς τη Μιράντα; Σε ποια σημεία νιώθετε πως της μοιάζετε και πού διαφέρετε;

«Η Μιράντα είναι μια γυναίκα που αξίζει να τη θαυμάζεις. Αν σκεφτούμε τα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της και μάλιστα σε μια τέτοια εποχή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να τα διαχειριστεί για να ξανασταθεί στα πόδια της, μπορούμε να καταλάβουμε πόση δύναμη κρύβει στην ψυχή της. Οι δικές μου διαφορές από την ηρωίδα μου είναι ζήτημα εποχής νομίζω και προκύπτουν από τα εντελώς διαφορετικά βιώματα, είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved