MasterChef: «Τρελάθηκε» το twitter με τα «μαργαριτάρια» των παικτών: «Απελπιστικά αγεωγράφητοι όλοι»
Media

MasterChef: «Τρελάθηκε» το twitter με τα «μαργαριτάρια» των παικτών: «Απελπιστικά αγεωγράφητοι όλοι»

MasterChef: «Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter!

Άφθονο γέλιο χάρισαν το βράδυ της Δευτέρας (6-02) οι παίκτες αφού κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των κριτών σχετικές με τη γεωγραφία, μόνο που οι περισσότεροι αποδείχτηκαν αγεωγράφητοι!

Αποτέλεσμα αυτού οι επικές αντιδράσεις των κριτών και φυσικά τα ατελείωτα σχόλια στο twitter!

Μετά το πρώτο Mystery Box, απόψε (Δευτέρα 6/2) σειρά έχει το πρώτο Test Δημιουργικότητας, που απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η σημερινή δοκιμασία είναι μια αγαπημένη μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά, αφού η κουζίνα θα γεμίσει με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος καλείται να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Μόνο που πριν ξεκινήσουν τη μαγειρική είχε μάθημα γεωγραφίας στο οποίο και.. πάτωσαν καθώς αφού επιλέχθηκε η κάθε χώρα για την οποία θα μαγειρέψουν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε κι εκεί έγινε το «έλα να δεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved