Survivor All Star: Χαμός στην παραλία! Οι έξυπνοι, οι ηλίθ@οι και η... Κυρά Κατίνα η Μαλάμω
Media

Survivor All Star: Χαμός στην παραλία! Οι έξυπνοι, οι ηλίθ@οι και η... Κυρά Κατίνα η Μαλάμω

Survivor All Star: Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από αυτά που ακούσαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αυτή τη Δευτέρα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας για άλλη μια φορά ήταν καυστικός και τα όσα είπε θα συζητηθούν.

«Οι μπλε έχουν περάσει σε άλλο στάδιο κι είναι απρόβλεπτοι. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σκληρή. Η βλακεία με την εξυπνάδα έχει τεράστια διαφορά, ότι η εξυπνάδα έχει όριο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθ@οι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν. Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα.

Από την άλλη, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έγιναν έξαλλοι με τον Τάκη Καραγκούνια που τους κρυφάκουγε και δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν «Κυρά Κατίνα».

«Όσο ήμασταν στο αγώνισμα και κάναμε τα ματσαρίσματα ήταν όλη η ομάδα μου συγκεντρωμένη και ξαφνικά είδα στο πίσω μέρος του πάγκου μας τον Τάκη να έχει φύγει από την ομάδα του και να κρυφακούει. Προσπαθούσε να κρυφτεί κι έπινε νερό. Είπα στα παιδιά μην φωνάζετε…», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

«Έχουμε τα δικά μας, έχουμε και την κυρά Κατίνα την Μαλάμω, που με αυτές τις κατινιές κατέστρεψε την ομάδα του», είπε στη συνέχεια η Αφροδίτη Σκαφιδά.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε ότι το περίμενε από τον Τάκη γιατί λειτουργεί σαν παιδάκι! «Αποφάσισε να κρυφακούσει αντί να δει τα ματσαρίσματα της ομάδας του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved