Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - Έπεσε καδρόνι στο κεφάλι του! Ξέσπασε καβγάς
Media

Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - Έπεσε καδρόνι στο κεφάλι του! Ξέσπασε καβγάς

Survivor All Star: Μερικά καδρόνια από μία κατασκευή που έκαναν οι Μαχητές, έπεσαν πάνω στο κεφάλι του Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης χτύπησε αρκετά ενώ φοβήθηκε πάρα πολύ μήπως πάθει κάποια διάσειση.

«Αυτή τη στιγμή πονάω πάρα πολύ. Ελπίζω στην πορεία της ημέρας να μη με βρει καμιά διάσειση γιατί ήταν πολύ σοβαρό το χτύπημα.», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα.

Όλοι οι συμπαίκτες του στο Survivor, έτρεξαν να δουν τι του συμβαίνει και αν είναι καλά, όμως, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, θέλησε να του κάνει χιούμορ.

«Το πιο ηλίθιο που μπορούσα να ζήσω σήμερα μέσα σε αυτό ήταν αυτός ο ηλίθιος ο συμπαίκτης μου, πώς να τον χαρακτηρίσω αυτόν τον Σώζοντα τον Παλαίστρο τον Χάρο που είπε ότι παίζω θέατρο», είπε έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας για τον συμπαίκτη του.

Ο Σώζον λίγη ώρα μετά, ήθελε να του μιλήσει αλλά ο Τάκης δεν άκουγε λέξη. Μάλιστα έγινε έξαλλος και ξέσπασε καβγάς στην παραλία των Μπλε.

Το ίδιο δοκάρι όμως έπεσε και στο κεφάλι του Γιώργου Ασημακόπουλου! Ο παίκτης είπε πως ο Σώζον είναι γκαντέμης. Από τότε που μπήκε στο παιχνίδι όλα πάνε στραβά και όλο χάνουν.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved