Μαύρο Ρόδο: Σε δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις η Ηγουμένη και η Ελισάβετ
Media

Μαύρο Ρόδο: Σε δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις η Ηγουμένη και η Ελισάβετ

Τι θα δούμε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της.

Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο:

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη. Η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο. Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα πει η Ελισάβετ την αλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved