Survivor all star: Αυτή είναι η αλήθεια για τα κρυφά νυχτοπερπατήματα Μαριαλένας - Βασάλου
Media

Survivor all star: Αυτή είναι η αλήθεια για τα κρυφά νυχτοπερπατήματα Μαριαλένας - Βασάλου

Survivor all star: Χαμός έχει γίνει με τα πλάνα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Οι δυο παίκτες φεύγουν κρυφά από την καλύβα νυχτιάτικα, τι συμβαίνει;

Τα κρυφά νυχτοπερπατήματα των δύο παικτών των Μαχητών σχολίασε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία δήλωσε: «Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους».

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό Μας!

Η Μαριαλένα και ο Βασάλος έφυγαν μαζί δύο βράδια. Το ένα έλειψαν 9 λεπτά και το δεύτερο 11 λεπτά. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ούτε πήγαν στη ζούγκλα για να συναντηθούν με τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως άφησε υπονοούμενα ο Τριαντάφυλλος.

Σύμφωνα με το Πρωινό Μας, οι δυο τους πήγαν στη ζούγκλα για τη φυσική τους ανάγκη, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φοβάται να πάει μόνη τους και είναι καλοί φίλοι από την εποχή που ο Κωνσταντίνος είχε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μάλιστα, στο Πρωινό προβλήθηκε και ένα απόσπασμα στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε στην κάμερα του survivor all star πως δε μπορεί να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς έχουν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved