Μιχαλόπουλος: Τι συμβαίνει με την επιστροφή του στην tv; Η διάψευσή του και η απάντηση της Γραμμέλη
Media

Μιχαλόπουλος: Τι συμβαίνει με την επιστροφή του στην tv; Η διάψευσή του και η απάντηση της Γραμμέλη

H Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει συζητήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για την τηλεοπτική επιστροφή του στον ΑΝΤ1 και σε ρόλο guest  στο Τμήμα Ηθών.

Την είδηση της επιστροφής του την έδωσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο δε Πάνος Μιχαλόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, απάντησε: ««Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής:

Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

Σήμερα, 7 Φεβρουαρίου στο Πρωινό Μας η Αφροδίτη επικοινώνησε με τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος είπε:

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του».

Και η δημοσιογράφος τόνισε: «Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved