Καμπουρίδης: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του: «Είμαι σαλταρισμένος» - Συγκινήθηκε ο Μικρούτσικος
Media

Καμπουρίδης: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του: «Είμαι σαλταρισμένος» - Συγκινήθηκε ο Μικρούτσικος

Super Κατερίνα: Ο Γιώργος Καμπουρίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε πάρει ένα δάνειο και βρίσκεται σε απόγνωση γιατί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

«Είχα πάρει ένα δάνειο 25.000 δραχμές πριν 20 χρόνια. Έδωσα τα μισά και μετά λόγω κρίσης στη δουλειά μας ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Οι 12.500 έγιναν 28.000. Αυτή τη στιγμή είμαι σε απόγνωση», είπε αρχικά ο Γιώργος Καμπουρίδης και συνέχισε:

«Χθες το βράδυ ανεστάλη για μία εβδομάδα ο πλειστηριασμός που ήταν να γίνει στις 8 Φλεβάρη. Αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε τι λεφτά ζητάνε για να γίνει η ρύθμιση. Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει 3.000 και 2.000 θα μου δώσει ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ο κύριος Χατζηδάκης. Κάνω προσπάθειες και περιμένω από τον κόσμο».

«Πολλοί καλλιτέχνες, όπως κι εγώ, δε δουλεύαμε αυτή τη δεκαετία με την κρίση. Με μία σύνταξη των 690 ευρώ ίσα βάρκα ίσα γυαλό», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Καμπουρίδης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοηθάει έστω και με το υστέρημά του. Ευχαριστώ και τον φίλο μου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που όταν μεσουρανούσα, έπαιζε τα τραγούδια μου συνέχεια. Με αυτό ξεκινούσε την εκπομπή και με αυτό την έκλεινε. Με τη Σοφούλα τη Βόσσου τότε ήταν. Είναι κοντά μου η Σοφία Βόσσου, Ελένη Ροδά και ο Δημήτρης Θεοφίλου. Δεν το περίμενα αυτό που μου συνέβη. Αν είχαμε δουλειά, θα ήμουν πολύ καλά. Είμαι διαβητικός πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή το ζάχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν το ασανσέρ. Δεν έχω όρεξη με τίποτα, δεν κοιμάμαι. Είμαι σαλταρισμένος», είπε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε συγκινημένος: «Όταν γνώρισα εγώ τον Γιώργο, ήταν ένα χρυσό παιδί. Δεν γίνεται όλα τα χρυσά παιδιά να γίνονται καυσόξυλα για τον χειμώνα και όλοι οι τοξικοί με διαφθορές να βασιλεύουν».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved