Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι βρισίδι έχω φάει από χθες...»
Media

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι βρισίδι έχω φάει από χθες...»

Super Κατερίνα: Φανερά ενοχλημένη ήταν σήμερα (7/2) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη.

Χθες, έκανε ένα όμορφο σχόλιο στον γοητευτικό τενόρο, Βασίλη Κούρτη, και έπεσαν όλοι να την φάνε!

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γεια σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;», είπε με χιούμορ χθες η παρουσιάστρια.

Και σήμερα ξέσπασε λέγοντας: «Παιδιά πραγματικά, θέλω λίγο να το συζητήσουμε, ειλικρινά. Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά.

Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές. Το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά; Τι επίθεση; Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved