Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος σε ένα ακόμη «σατανικό» σχέδιο – Έδωσε ο ίδιος την εντολή θανάτου;
Media

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος σε ένα ακόμη «σατανικό» σχέδιο – Έδωσε ο ίδιος την εντολή θανάτου;

Παγιδευμένοι spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.

Για την ώρα το κοινό περισσότερο απολαμβάνει το σμίξιμο Δημήτρη και Άννας παρά το μέλλον στην υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου μέσα στο δάσος και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή.

Αυτό όμως θα είναι το θέμα που θα απασχολήσει όλους τους πρωταγωνιστές καθώς σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, φαίνεται πως και σε αυτό το «χέρι» του έχει βάλει ο ίδιος ο Άγγελος.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως η ζωή του ακόμη και μετά την προσπάθεια να δραπετεύσει θα ήταν καταδικασμένη, φαίνεται πως ο ίδιος έδωσε εντολή θανάτου για τον ίδιο του τον εαυτό.

Το ερώτημα όμως που θα απασχολήσει μέχρι να βρεθεί η άκρη του νήματος και θα φέρνει πολλές ανατροπές στις ζωές των ηρώων είναι ποιος τράβηξε τη σκανδάλη, αν είναι γυναίκα ή άντρας και από πού έχει έρθει η εντολή.

Παράλληλα ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη, ενώ ο Σταύρος την καλεί για μία νέα κατάθεση. Εν τω μεταξύ, μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Από την άλλη, ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά.

Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, περνάει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα. Ταυτόχρονα, η Ειρήνη λαμβάνει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που την αναστατώνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά, θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατούν παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved