Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι καινούργια βάσανα περιμένουν τα εγγόνια του Βαγγέλα;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι καινούργια βάσανα περιμένουν τα εγγόνια του Βαγγέλα;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα αποτρέπει τον Ηλία απ’ το να καταγγείλει τα δύο αδέρφια και αποφασίζει να τον βάλει διευθυντή στο πανδοχείο, μόνο που η Σύλβια έχει άλλη άποψη και είναι αποφασισμένη ότι «δημοκρατικά» θα περάσει το δικό της.

Ο Πετράν πληρώνει την εγγύηση του Παναγή, που δεν πιστεύει στα αυτιά του, και αποφασίζει να του πει κάποιες αλήθειες για τη «σχέση» τους. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη είναι πανέτοιμη να ζήσει τον έρωτα με τον «Μάνθο», που μόνο αλήθειες δεν της λέει, θέλει όμως να δώσει μια ευκαιρία και στον Θύμιο, που εκνευρίζεται όλο και περισσότερο με τη στάση της.

Η Σύλβια υποδέχεται τον γιο της, που επιστρέφει έχοντας πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, ενώ ο Τζώρτζης και η Κατερίνα λαμβάνουν από μια επιστολή με άσχημα νέα. Τι καινούργια βάσανα περιμένουν τα εγγόνια του Βαγγέλα;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μεγάλο το δίλημμα για τον παπά, που παίρνει τους δρόμους, μπας και του στείλει κάνα σημάδι ο Θεός ποιο δρόμο να διαλέξει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αφού έχει μάθει για τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά και για τον εγγονό της, που πήγε στην Αθήνα να βρει τη μαφιόζα.

Η Κατερίνα είναι απαρηγόρητη, ενώ ο Πετράν νιώθει ενοχές και αποφασίζει να επανορθώσει. Μόνο η Καλλιόπη είναι σε μεγάλα κέφια, αφού ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον «Μάνθο». Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει λεφτά για να βοηθήσει τον γιο της, ενώ η Αγγέλα κάνει κατάληψη στο γραφείο της Βαλέριας, έτοιμη να αναλάβει τον νέο της ρόλο. Τι θα κάνει ο Πετράν για να εξιλεωθεί; Τι καταγγελία θέλει να κάνει ο μπακάλης για τα αδέρφια Μπομπότη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved