Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν δείτε ότι τρέχω πολύ γρήγορα στο Survivor, σημαίνει ότι έχω πιει βιάγκρα»
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν δείτε ότι τρέχω πολύ γρήγορα στο Survivor, σημαίνει ότι έχω πιει βιάγκρα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου καλεσμένες στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι και ήταν και οι δύο... χείμαρρος! 

Η όμορφη ξανθιά influencer είπε τη γνώμη της για το όλο θέμα που έχει προκύψει με τις Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις καταγγελίες εις βάρος τους του Νίκου Μπάρτζη. Συγκεκριμένα είπε:

«Η παραγωγή δεν θα τους έδιωχνε αν δεν είχαν αποδείξεις. Μπορεί, επίσης, να μην είχαν αποδείξεις γιατί οι Μπλε δεν ήθελαν να κάνουν το συμβούλιο», είπε η Βρισηίδα, ενώ από την πλευρά της η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι είχαν κινητό, τσάμπα αποθέωσαν τον Νίκο Μπάρτζη. Θεωρώ ότι ήταν αυταπάτες του μυαλού του και λέω τη γνώμη μου και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Ευρυδίκη «Εσύ αν έμπαινες, σε μια ομάδα θα ήθελες να πας;» εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω ποιοι παίζουν στην κόκκινη και ποιοι παίζουν στην μπλε…».

Και τότε ο παρουσιαστής είπε με χιούμορ: «Καλέ γιατί μου φέρατε το προσάναμμα εδώ; Μας καίει η άλλη»!

Η Ευρυδίκη συνέχισε με το ίδιο χιούμορ: «Έχω μια απορία. Ωραία είναι να βγαίνει το ένστικτο της επιβίωσης, το καταλαβαίνω, το κατανοώ. Το ένστικτο της πηδ…ς γιατί βγήκε φέτος;».

Επίσης, ερωτώμενη για το αν θα τη βλέπαμε στο Survivor All Star, η Ευρυδίκη είπε κάνοντας τους πάντες να γελάσουν: «Αν πάω, ελληνικέ κόσμε, τελικά στο Survivor και δείτε ότι τρέχω πολύ γρήγορα, σημαίνει ότι έχω κρύψει στην μπλούζα μου βιάγκρα. Τα έχω πιει και πάω σφαίρα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved