Ζαρίφη: Το «βατερλώ» με τον Πρωινό Καφέ, η σχέση της εδώ και 7 μήνες, η Μενεγάκη και τα κιλά
Media

Ζαρίφη: Το «βατερλώ» με τον Πρωινό Καφέ, η σχέση της εδώ και 7 μήνες, η Μενεγάκη και τα κιλά

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για όλα! 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως η σχέση τους υπήρξε... ερωτική.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο πρωινό του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν... χείμαρρος:

«Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με λεφτά τέτοια, με Μουτσινά θεούλη… και ξεκινάμε. Θυμάμαι η πρώτη εκπομπή με τον Πρωινό Καφέ είχε κάνει 55%. Eurovision, αγάπη μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φεύγουμε και την επόμενη μέρα βλέπω τα μεσημεριανά και ξεκινάει ένα γλεντοκόπι: «stand up ίσως, comedy όχι». Και λέω στον Νίκο: Χριστέ μου, τι μας λένε; Μιλάμε για βρισίδια. «Μα πώς πήγαν μ’ αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;», «Μα πώς πήγε ένας χωρίς μαλλιά να κάνει εκπομπή;». Ήταν όλο τρελό... Τότε το δεδομένο Κούκλα-Μπούκλα επικρατούσε στην τηλεόραση, ήταν λίγο δεδομένο και αυτό μας χτυπούσαν, ότι δε μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε κι αυτοί. Δεν θεωρώ ότι με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή και είδα πράγματα να γίνονται μετά σε άλλες εκπομπές».

Και κατέληξε για το θέμα: «Σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με τα απέναντι. Όμως, εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Έτσι φάγαμε αυτό το βατερλώ... Η εκπομπή πήρε μέχρι Μάρτη. Κόπηκε στα γενέθλιά μου, γύρω στις 26 Μαρτίου. Αλλά πραγματικά ήταν η απελευθέρωση. Δε νομίζω ότι έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από εκείνο το ραντεβού με τον κύριο Λεβέντη, που μας είπε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Δεν πειράζει, του λέω! Είχα πάρει εγώ την τσάντα… πού υπογράφω, λέω, να φύγω;».

Η Κατερίνα Ζαρίφη επίσης αναφέρθηκε και στα ρεπορτάζ που γίνονται και γράφονται για τα παραπανίσια κιλά:

Η Κατερίνα Ζαρίφη επίσης αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή τονίζοντας πως είναι σε σχέση εδώ και επτά μήνες:

Τέλος, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι εφόσον είναι κολλητή φίλη με τον πρώην σύντροφό της, δεν θα μπορούσε να μην του έχει γνωρίσει το νέο της σύντροφο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved