Survivor All Star: Το κράξιμο Στάθη-Σπύρου στους Μπλε & τα κλάματα της Ρίας μετά από καβγά!
Media

Survivor All Star: Το κράξιμο Στάθη-Σπύρου στους Μπλε & τα κλάματα της Ρίας μετά από καβγά!

Survivor All Star: Στο στρατόπεδο των Μπλε οι εντάσεις και ο εκνευρισμός είναι ιδιαίτερα έντονα στοιχεία λίγο πριν ξεκινήσει ο στίβος μάχης. 

Στην καλύβα των κόκκινων, μετά από όσα συνέβησαν χθες (6/2) στο συμβούλιο, ο Στάθης Σχίζας, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος συζήτησαν τα όσα συνέβησαν, με τους Στάθη και Σπύρο να συμφωνούν στην ατάκα: «Είναι εκτός τόπου και χρόνου» θέλοντας να αποδώσουν τις συνεχείς ήττες των Μπλε στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους και τις αντιδράσεις τους όλες αυτές τις μέρες.

Ο Σάκης Κατσούλης από την πλευρά του δείχνει αρκετά αγχωμένος με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της αγαπημένης τους Μαριαλένας που χθες το βράδυ πήρε τέσσερις ψήφους από τους συμπαίκτες της και ίσως κινδυνεύει να φύγει εκτός παιχνιδιού. «Θα είναι πολύ άδικο να αποχωρήσει η Μαριαλένα» είπε μεταξύ άλλων ο αγχωμένος Σάκης.

Από την πλευρά της η Μαριαλένα δείχνει να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη για ό,τι της συμβαίνει και μάλιστα τόνισε πολλές φορές πως για τη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα, αυτή της υποψήφιας παίκτριας προς αποχώρηση δηλαδή, ευθύνεται η ίδια και κανένας άλλος.

Όπως είδαμε αργότερα στην καλύβα των Μπλε επικράτησε... σύρραξη ανάμεσα στη Ρία και τον Τάκη μετά από ακόμα έναν καβγά τους. Εκείνη τον χαρακτήρισε πεταλούδα που μεταφέρει από εδώ και από εκεί πράγματα και εκείνος πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνα» που ξεστόμισε, όμως η Ρία έγινε έξαλλη μαζί του και του είπε ότι δεν θέλει να της ξαναπευθύνει τον λόγο. Μάλιστα ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να βάλει τον Τάκη στη θέση του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα κλάματα της Ρίας που ήταν εκτός εαυτού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved