Λιάγκας για τον γιο του Φιλιππίδη: «Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα…»!
Media

Λιάγκας για τον γιο του Φιλιππίδη: «Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα…»!

 

Η ώρα της κρίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη έφτασε, καθώς αναμένεται να ακούσει τις αποφάσεις των δικαστών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τις δύο απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη:

«Θέλω να πω κάτι, τρεις ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης… Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που είναι και καλός ηθοποιός, τον απέκλεισαν σε όλες τις παραστάσεις. Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα, πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου, να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτήτων ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας - αφού τον παρακάλεσε τον ίδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης, γιατί ζουν με δανεικά – και πήραν γκαρσόνι τον γιο του. Γιατί δε δούλευε ως ηθοποιός, ενώ στην αρχή δούλευε σε κάποια σίριαλ. Μετά τον έκοψαν, δεν τον έπαιρνε κανένας. Τι φταίει το παιδί; Το κριτήριο είναι το ταλέντο, δεν είναι αν ο πατέρας του είναι ένοχος.»!

Και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι αν διαφωνούμε. Στην πραγματικότητα όμως διαφωνούμε, διότι δεν του έδωσαν δουλειά. Το πήραν αυτό το παιδί να του δώσουν δουλειά; Πολλές φορές και εμείς στην υπερβολή μας στιγματίζουμε κάποιους ανθρώπους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εγώ αν ήμουν μία από αυτές τις κυρίες στο θίασο που έπαιζα θα έκανα πρόταση να παίξει ο γιος του Φιλιππίδη. Εκεί είσαι μάγκας. Γιατί βεβαίως υπέρ του metoo είμαστε όλοι μας, αλλά για να δείξεις ότι είσαι μάγκας πήγαινε στο θέατρο και πες τον γιο του Φιλιππίδη θα τον πάρουμε. Εκεί είσαι μάγκας»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το πρωινό

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved