Χρηστίδου - Μπεκατώρου: Λήγουν τα συμβόλαιά τους με το Mega και μάθε τι θα κάνουν του χρόνου!
Media

Χρηστίδου - Μπεκατώρου: Λήγουν τα συμβόλαιά τους με το Mega και μάθε τι θα κάνουν του χρόνου!

 Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπεκατώρου παραμένουν στο Mega ή θα κάνουν την αλλαγή, αφού και των δύο παρουσιαστριών τα συμβόλαια λήγουν;

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπεκατώρου συζητούν ήδη για το επαγγελματικό τους μέλλον και η αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό μας.

Η Αφροδίτης Γραμμέλη είχε όλο το ρεπορτάζ και αποκάλυψε στο Πρωινό μας: «Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει μια επιτυχημένη εκπομπή το Σαββατοκύριακο και θα συνεχίσουν τα χαμόγελα για ακόμα δύο χρόνια.

Έγινα μια πολύ καλή συνάντηση μεταξύ της εταιρείας Barking Well, του Mega και της Σίσσυς και έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία αφορά την εκπομπή, την παρουσιάστρια και τον σταθμό, είναι τα τρία μέρη που συμφώνησαν, η ανανέωση αφορά τα δύο επόμενα χρόνια. Δεν έχουν μπει οι υπογραφές, θα μπουν όμως πολύ σύντομα. Μαζί της συνεχίζει και ο Παύλος Σταματόπουλος».

Όσον αφορά την Μαρία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος είπε: «Πρόθεση της Μαρίας και του σταθμού είναι να συνεχίσει το The Chase, η συμφωνία με τα μάτια έχει κλείσει, απομένει το τυπικό.

Η Μαρία Μπεκατώρου ενδιαφέρεται να παρουσιάσει και κάτι ακόμα, εκτός από το The Chase. Αυτό θα συζητηθεί λίγο αργότερα, τον Μάιο».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved