Άγρια γη: Ο Ορέστης ζητά από την Όλγα να χωρίσουν
Media

Άγρια γη: Ο Ορέστης ζητά από την Όλγα να χωρίσουν

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (9/2), η Ρένα, μετά από όσα πέρασε, αφήνει τον Αντώνη και φεύγει από το σπίτι, θέλοντας να βρει ξανά τον εαυτό της.

Ο Γιώργος την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο που μένει και φαίνεται ότι νοιάζεται αρκετά για εκείνη. Ο Στέφανος και η Ζωή περνάνε ωραίες στιγμές μαζί και έρχονται κοντά ερωτικά.

Η Ζωή, παρόλα αυτά, συνεχίζει να ενημερώνει την Όλγα για το οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι με τη Μυρτώ. Ο Ορέστης βλέπει στο ίντερνετ μία φωτογραφία που προδίδει τη σχέση του με την Όλγα. Αγχώνεται και καταλαβαίνει πως ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει αυτό είναι η Όλγα και της ζητά να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Εύας. Θέλει να της μιλήσει και να την παρακαλέσει να φύγει, όμως εκεί τον περιμένει μία έκπληξη… το παιδί της Εύας. Η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άρη.

Όλα κυλάνε όμορφα μέχρι τη στιγμή που θα ανακαλύψει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει ο Άρης μέσα σε μία σακούλα. Αναγνωρίζει το παζλ καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που έχει κι εκείνη. Παίρνει το παζλ μαζί της με σκοπό να το συναρμολογήσει. Αυτό που θα προκύψει, την σοκάρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved