Σπίτι με το MEGA: Αφιέρωμα στον Ηλία Φιλίππου
Media

Σπίτι με το MEGA: Αφιέρωμα στον Ηλία Φιλίππου

Μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν σημαντικό και πολυγραφότατο ‘Ελληνα στιχουργό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Ηλία Φιλίππου. Ο κορυφαίος στιχουργός, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής του.

filippou-(2).JPG

Σημαντικοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA» τον Ηλία Φιλίππου. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.

filippou-(1).JPG

Στα highlights η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Φιλίππου συναντούν εκτός πλατό τον Νίκο Βέρτη σε μία εξομολόγηση καρδιάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου.

filippou-(7).JPG

Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται, μέσω skype, τα συναισθήματά της για τον άνθρωπο που της έχει δώσει πολλές μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Κιάμος από την Αμερική, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, αναπολεί στιγμές από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

filippou-(4).JPG


Ακόμα, καλεσμένοι στο στούντιο ο επιστήθιος φίλος του στιχουργού, Κώστας Χαρδαβέλλας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένα τραγούδια, όπως: «Όλα εσύ», «Μέρα με τη μέρα», «Νύχτες μοναξιάς», «Να είσαι ευτυχισμένη», «Ούτε στον εχθρό μου», «Κορμί θανατηφόρο».

Αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» θα ακουστούν όλοι οι στίχοι του Ηλία Φιλίππου που έχουν αγγίξει την καρδιά μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved