Survivor All Star: Σε «μαύρα πανιά» ο Παπαδόπουλος! Ο θυμός της Αφροδίτης & η κόντρα Ρίας-Μαριαλένας
Media

Survivor All Star: Σε «μαύρα πανιά» ο Παπαδόπουλος! Ο θυμός της Αφροδίτης & η κόντρα Ρίας-Μαριαλένας

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος το... φυσάει και δεν κρυώνει που χθες (7/2) ψηφίστηκε από δέκα συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Γι' αυτό και μετά την επιστροφή του από το Συμβούλιο αποφάσισε να απομονωθεί και μάλιστα, όταν μίλησε on camera μακριά από τους συμπαίκτες του, είπε ότι τον πνίγει το άδικο καθώς θεωρεί ότι ο Μαρτίκας είναι πιο αργός από εκείνον στους στίβους μάχης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά του θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του που τη μόνη ψήφο που πήρε χθες ήταν μόνο από τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος... δεν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του.

Μάταια πάντως ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε να εξηγήσει στον Κώστα Παπαδόπουλο ότι δεν ήταν στρατηγική η ψήφος όλων των παικτών της Κόκκινηγς ομάδας εναντίον του. Μάλιστα ο Μπάρτζης κάποια στιγμή θύμωσε με τον Κώστα ο οποίος δεν έδειχνε να καταλαβαίνει τι τού έλεγε.

Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας κατηγόρησε για εγωισμό τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος είπε ότι πλέον δεν θα ξαναματσάρει μόνος του παίκτες κάτι που ενόχλησε τον Στάθη που του επεσήμανε πως αυτό δεν κρύβει ομαδική σκέψη από την πλευρά του, αλλά ατομική.

Η υποψηφιότητα Παπαδόπουλου δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και από τους Μπλε με τον Ηλία Μπόγδανο να λέει ότι ο ζαχαροπλάστης την... πάτησε καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας τούς έχει κερδίσει με τα λόγια του. Μάλιστα για το ίδιο θέμα ο Ασημακόπουλος είπε ότι ο Σπύρος επηρεάζει ιδιαίτερα τον Νίκο Μπάρτζη.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου στην αντίπαλη ομάδα, είπε ότι θα έπρεπε να τον επιβραβεύουν οι συμπαίκτες του και όχι να τον βγάζουν στον τάκο καθώς έχει μεγάλη βελτίωση στον στίβο μάχης, παρ' όλο που δεν είναι αθλητής. Ο Κωνσταντίνος άφησε στο κοινό την απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη και να μη βγάλει εκτός τον Παπαδόπουλο.

Η Μαριαλένα πάντως δεν δείχνει να έχει συγχωρήσει τη Ρία για τον τρόπο που επέλεξε να της «πλασάρει» την ψήφο της εις βάρος της μιας και εκείνη είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Κρις Σταμούλη και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. «Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, δεν θα ορκιστώ στην οικογένειά μου» είπε η Μαριαλένα στην αντιπαράθεση που είχε με τη Ρία η οποία από την πλευρά της θέλησε να δικαιολογηθεί για την παρεξήγηση που υπάρχει πλέον με τη Μαριαλένα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα τα ξαναβρούν.

Στο μεταξύ ανοιχτή κόντρα έχουν πλέον η Αφροδίτη με τον Στάθη Σχίζα καθώς η πρώτη θεωρεί ότι ο συμπαίκτης της αναιρεί όσα έχει πει τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα ο Στάθης είπε ότι η Αφροδίτη είναι αδύναμη αγωνιστικά, με την ίδια να θυμίζει ότι τις τελευταίες μέρες ήταν άρρωστη. Όταν ο Στάθης μαζί με τον Μαρτίκα είπαν ότι στηρίζουν τους παίκτες που δεν νιώθουν καλά ή έχουν κάποιο τραυματισμό και δεν τους ψηφίζουν, η Αφροδίτη θύμωσε καθώς με τον τρόπο τους τής έδειχναν πως μόνο στήριξη δεν έχει από εκείνους καθώς δεν θα έπρεπε να την αφήσουν να παίξει ενώ γνώριζαν ότι ήταν άρρωστη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved