Σασμός: Η Αργυρώ μπήκε μπροστά στον Αστέρη για να μην τον πυροβολήσουν & οι τηλεθεατές την αποθέωσαν
Media

Σασμός: Η Αργυρώ μπήκε μπροστά στον Αστέρη για να μην τον πυροβολήσουν & οι τηλεθεατές την αποθέωσαν

Σασμός: Μία από τις πιο δυνατές σκηνές του αποψινού (8/2) επεισοδίου ήταν όταν η Αργυρώ μπήκε σαν άλλη ασπίδα μπροστά στον Αστέρη με το σώμα της προσπαθώντας να τον προστατέψει από την απειλή όπλου. 

Ο Παύλος, ο θείος της, τυφλωμένος από το μίσος που έχει γεννήσει η βεντέτα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θέλει να δει τον Αστέρη νεκρό μετά τα όσα έμαθε για την σχέση του με την Αργυρώ.

Δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι αυτά τα δύο παιδιά έχουν έρθει τόσο κοντά και ότι από την αγάπη ο Αστέρης έφτασε να της δώσει το νεφρό του προκειμένου εκείνη να ζήσει.

329189203_1173443760042799_4495029249744972087_n.jpg

Το μίσος του είναι ξεκάθαρο και δεν θα ησυχάσει μέχρι να πάρει εκδίκηση για όλα όσα πιστεύει πως έχουν κάνει στην οικογένειά του οι Σταματάκηδες.

Μόνο που η Αργυρώ πλέον δεν θέλει και δεν μπορεί να κρύβει τα πραγματικά της συναισθήματα όσο και αν προσπάθησε.

Τη στιγμή λοιπόν που καταλαβαίνει πως ο Αστέρης, ο μοναδικός άντρας που αγάπησε πραγματικά, απειλείται από τους ίδιους τους συγγενείς της, μπαίνει με το σώμα της ασπίδα και ξεκαθαρίζει ότι προτιμάει να πεθάνει εκείνη παρά εκείνος.

Η σκηνή αυτή λύγισε τους τηλεθεατές που μέσα από το Twitter θέλησαν να αποθεώσουν τόσο την υποκριτική δεινότητα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη όσο και τη συμπεριφορά της Αργυρώς που υποδύεται, η οποία φυσικά υποκινείται μόνο από την πραγματική της αγάπη για τον Αστέρη.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πραγματικά... επικά.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets με αφορμή τη συγκεκριμένη σκηνή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved