Οριστικά εκτός Survivor All Star η Δαλάκα: Η φωτό πίνοντας καφέ στον Άγιο Δομίνικο και ένα... κινητό
Media

Οριστικά εκτός Survivor All Star η Δαλάκα: Η φωτό πίνοντας καφέ στον Άγιο Δομίνικο και ένα... κινητό

Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα η οποία και ανακοίνωσε την είδηση με μία φωτογραφία που ισοδυναμεί με... 1000 λέξεις. 

Έτσι, η παραφιλολογία, τα σενάρια και οι υποθέσεις λαμβάνουν τέλος μιας και η Κατερίνα Δαλάκα πλέον έχει κινητό στα χέρια της αφού μπορεί να ανεβάζει στο instagram της φωτό.

Στη φωτό που ανέβασε, απεικονίζεται η ίδια με τα ρούχα που την είχαμε συνηθίσει στο παιχνίδι και στους στίβους μάχης μόνο που έχει για φόντο μία ονειρική παραλία του Αγίου Δομίνικου, βρίσκεται σε κάποιο καφέ και απολαμβάνει τον καφέ της. Μάλιστα, είναι άκρως εκφραστική στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο ενώ στη λεζάντα γράφει: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου .. 🔜 ⏳ ☕️».

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.

Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.

Τις τελευταίες μέρες ακούγονταν διάφορα περί μυστικών επαφών των δύο γυναικών με τον Ατζούν και ανθρώπους της παραγωγής, με τα ίδια σενάρια να υποστηρίζουν πως έψαχναν από κοινού να βρουν τρόπο για να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved