Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα - «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι – Σταματάμε τη σύνδεση»
Media

Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα - «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι – Σταματάμε τη σύνδεση»

Χαμός έγινε στο Super Κατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όμως θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν γνώριζε πως θα κάνουν ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι του μιας και έχει αρνηθεί σε όλα τα κανάλια να μιλήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «Επομένως, το να είναι έξω από το σπίτι μου δεν είναι με τη δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς. Για να μην συμβεί παρανόηση με τα υπόλοιπα κανάλια, ήσασταν έξω από το σπίτι μου χωρίς να το γνωρίζω».

Και η Κατερίνα Καινούργιου σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Ρε συ Σπύρο, τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην μιλήσεις. Αυτό μας νοιάζει τώρα;».

kainourgiou-(1).jpg

Με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να λέει: «Εμένα με νοιάζει. Θέλετε να μιλήσω ή να φύγω; Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαμε συνεννοηθεί μία εβδομάδα πριν. Γι’ αυτό βγήκα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τους άλλους».

Και τότε η παρουσιάστρια εκνευρισμένη τόνισε: «Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι! Θα στείλουμε μήνυμα στον Λιάγκα, στη Φαίη, στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι να μην παρεξηγηθούν. Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά».

kainourgiou2.JPG

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής, Super Κατερίνα, η Καινούργιου είπε:

«Πείτε που θέλετε να πάμε γιατί εγώ δεν εισακούομαι σε αυτήν την εκπομπή. Εγώ ζήτησα να μην βγει ο Σπύρος στην εκπομπή ξανά. Αν θέλει ο ίδιος θα βγει, να τον πιέσουμε εμείς, να μην βγει. Επειδή σε αυτή την εκπομπή, η δική μου γνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν, κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου, γι’ αυτό το είπα. Πάμε στον Σπύρο» και ο πρόεδρος του ΣΕΗ ζήτησε συγγνώμη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved