Survivor: Η αντίδραση της Καρολίνας μετά το μήνυμα στον Μάριο – «είδα έναν ερωτευμένο άνδρα»!
Media

Survivor: Η αντίδραση της Καρολίνας μετά το μήνυμα στον Μάριο – «είδα έναν ερωτευμένο άνδρα»!

H Καρολίνα Καλύβα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Μας και αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλε στο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor.

Η Καρολίνα Καλύβα είπε: «με ενημέρωσε κάπως η παραγωγή, έτσι απ’ έξω απ’ έξω, εάν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα. Ε, όταν ήθελα έστειλα κάτι τις και το έλαβαν. Για μένα απαντάω, δεν το ζήτησε εκείνος».

gramma-karolina.jpg

Και πρόσθεσε: «Το ήξεραν όλοι στην ομάδα, δεν το ξέρουν τώρα με το μήνυμα. Το ήξεραν από τότε. Τον είδα τέλειο! Έλαμψε, περισσότερο! Πιστεύω ότι ένιωσε γεμάτος! Κάπως έτσι γέμισε, χάρηκε πολύ και βαϊμπάρουμε ψηλά! Δεν ξέρω αν του άλλαξα τη διάθεση με το μήνυμα αλλά τον ανέβασα, τον εμψύχωσα. Βαριά λέξη είναι να πω πως είδα έναν ερωτευμένο άνδρα, είδα όμως έναν άνδρα που γούσταρε που είδε μήνυμα μου γιατί υπήρχε προφανώς ανησυχία και βλέπει ότι είναι όλα καλά και προχωράμε κανονικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με το μήνυμα του… απαντώ από έξω ότι όλα είναι καλά»!

«Yo passenger, όλα καλά από αυτή την πλευρά. Συνέχισε έτσι με αγωνιστικότητα σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές! Keep it up with the good work!», ανέφερε η παίκτρια η οποία έζησε ένα ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με τον Μάριο παρόλο που δεν ήταν ελεύθερη και είχε σχέση με τον ράπερ Μπο.

Ο Πρίαμος χαμογέλασε και της απάντησε όλο νόημα: «Θα τα πούμε όταν βγω, ξέρεις εσύ!» και τότε οι παίκτες χειροκρότησαν τη δήλωσή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved