Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους»
Media

Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αποχή από την τηλεόραση, την σάτιρα, την Μιμή Ντενίση και για την «απώλεια» της συζύγου του.

«Η πανδημία άλλαξε όλον τον κόσμο. Είχαμε ένα κομπιούτερ με δεδομένα που δεν υπάρχουν πια στον σκληρό δίσκο καμίας κοινωνίας. Όταν η εκπομπή μου συνεχίστηκε σε άλλο κανάλι, εγώ δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, δεν αντέχω να με δω σήμερα. Περνούσα ψυχική περιπέτεια με το πρόβλημα υγείας της γυναίκας μου και έκανα εκπομπή δείχνοντάς της ότι είμαι καλά και δουλεύω», είπε αρχικά.

Για την περιπέτεια της υγείας της γυναίκας του, η οποία έφυγε από τη ζωή, ανέφερε πως, «δεν μπορείς να κάνεις κανένα να γελάσει, όταν εσύ ένα λεπτό πριν βγεις ή στα διαλείμματα, μιλάς με γιατρούς. Είμαι καλυτέρα τώρα, είμαι πιο δυνατός και μπορώ να αντιμετωπίσω το γέλιο με μεγαλύτερη διάθεση».

«Μετά την απώλεια της γυναίκας μου επαναπροσδιόρισα τη θέση μου με τους ανθρώπους. Αν μου πεις τώρα πρέπει να ασχοληθείς ή με τους δικούς ανθρώπους ή το κοινό, θα ασχοληθώ με τους δικούς μου ανθρώπους», πρόσθεσε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με τη σάτιρα.

«Τι πιστεύεις ότι εγώ δεν σατιρίζομαι; Ότι λέγονται λίγα για μένα κάθε ημέρα; Έχω φωτογραφηθεί με την Μιμή Ντενίση, αυτό τι σημαίνει; Ότι μπορώ να το πω και μπροστά της. Δια της χειραψίας δεν αλλάζω. Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα του συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους», αποκάλυψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

lakis-mega-kalimera.jpg

Ο Λάκης Λαζόπουλος περιέγραψε ένα άβολο περιστατικό που βίωσε.

«Ένας ταξιτζής μου μίλαγε, για εμένα, χωρίς να έχει καταλάβει ότι είμαι ο Λάκης Λαζόπουλος. Το 2023 θέλω να μου φέρει ησυχία, ηρεμία και να μπορώ να εκφράζομαι ελευθέρα», ανέφερε.

Η παράσταση «Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη» κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουάριου στις 20:30 στο θέατρο «Παλλάς».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved