Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανακαλύπτει την κρυφή ζωή της Υβόννης
Media

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανακαλύπτει την κρυφή ζωή της Υβόννης

Παγιδευμένοι: Η Άννα με τον Δημήτρη είναι ενωμένοι και ευτυχισμένοι και τίποτα δεν μπορεί πια να τους χωρίσει. 

Ωστόσο, ο Αλέκος παλεύει να την κλείσει πάλι στη φυλακή και τα καταφέρνει. Από την άλλη, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη για τη γυναίκα του. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά μπλέκουν σε ένα επικίνδυνο «κόλπο».

Κάποιος φαίνεται να κρύβει ένα μυστικό που σχετίζεται με τη δολοφονία του Αγγέλου και κινεί τα νήματα ανάμεσα σε όλους. Την ίδια στιγμή, η Άννα απολαμβάνει την ελευθερία της και μαζί με τον Δημήτρη αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους όσα τους χώρισαν και ευτυχισμένοι ξεκινούν μια νέα ζωή.

pagidevmenoi.jpg

Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει, αν και γνωρίζουν καλά πως η δικηγόρος έχει μπροστά της αγώνα για να αποδείξει πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία του 'Αγγέλου. Εν τω μεταξύ, ένα γράμμα που λαμβάνει η Ειρήνη από τον Κοσμά την καθησυχάζει πως είναι καλά και απλά έχει επιλέξει να μείνει μακριά. Ωστόσο, νέα ερωτήματα γεννιούνται.

pagidevmenoi-(5).jpg

Πώς είναι δυνατόν να έχει στείλει γράμμα ο νεκρός Κοσμάς; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την αποστολή; Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να καταθέσει η Κατερίνα ως ύποπτη για την ημέρα που επισκέφθηκε τον Άγγελο στη φυλακή και τον δηλητηρίασαν. 0 εισαγγελέας, αν και προσπαθεί να αποφύγει κάτι τέτοιο, τα περιθώρια στενεύουν και η Κατερίνα ακόμη μία φορά είναι στρυμωγμένη και φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτό, ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στον ρόλο του πατέρα και να φτιάξει τη σχέση του με τη Δανάη.

pagidevmenoi-(1).jpg

Η κοπέλα, όμως, δεν του αφήνει πολλά περιθώρια και η συμπεριφορά της απέναντι του τού δημιουργεί ανασφάλεια. 0 Αλέκος, από την άλλη, ανακαλύπτει ότι η Υβόννη έχει κρυφή ζωή και είναι ένα βήμα πριν μάθει το μυστικό που του κρύβει η γυναίκα του. Μάλιστα, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να την ξεμπροστιάσει.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved