Καρολίνα Καλύβα - Ελευθερία Ελευθερίου:Η πρώτη επικοινωνία μετά το πλάνο με τον Μάριο στο survivor
Media

Καρολίνα Καλύβα - Ελευθερία Ελευθερίου:Η πρώτη επικοινωνία μετά το πλάνο με τον Μάριο στο survivor

Η Καρολίνα Καλύβα μετά το τέλος της από το survivor και το πλάνο που είδαμε όλοι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη δεν έστειλε μόνο μήνυμα στον Μπο, αλλά και στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Καρολίνα Καλύβα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Καρολίνα έστειλε μήνυμα στην Ελευθερία Ελευθερίου και προσπάθησε να της εξηγήσει κάποια πράγματα «Κάποια είναι και ανεξήγητα. Δεν μπορώ να μεταφέρω ακριβώς, σας μεταφέρω την αίσθηση».

«Όταν γουστάρεις κάτι το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη» δήλωσε η Καρολίνα στην κάμερα της εκπομπής.

Από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας: "Είμαι καλά. Κάνω γυμναστική. Δεν ξέρω αν θα μπω στο Survivor. Ισχύει ότι θα έμπαινα με την πρώτη φουρνιά, ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο και ήταν να γίνει. Έγιναν κάποιες αλλαγές. Είναι κάποιες οι υποχρεώσεις που τρέχουν με τη δουλειά μου και τη δισκογραφία. Είναι μια πολύ μεταβατική φάση τώρα. Αν έμπαινα θα ήθελα να είμαι στους Μπλε και ας έχανα. Διασκεδάζουν πιο πολύ".

karolina-kaliva-eleftheria.jpg

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της, το μόνο που δήλωσε, ήταν: "Ευχαριστώ πολύ. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Έχω επιλέξει πολλά χρόνια να κάνω αυτό. Απλά δεν ασχολούμαι".

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το πρωινό μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved