Λίλιαν Αρχοντή: «Κατέβασε το εσώρουχό του στο καμαρίνι και μου είπε "Κοίτα"»
Media

Λίλιαν Αρχοντή: «Κατέβασε το εσώρουχό του στο καμαρίνι και μου είπε "Κοίτα"»

Το πρωινό: Η Λίλιαν Αρχοντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τα όσα καταγγέλλει θα συζητηθούν.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός έχει δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση, μέσα στο καμαρίνι της.

«Με έχουν εκμεταλλευτεί οικονομικά. Έχω ζήσει μια σεξουαλική παρενόχληση, την γλίτωνα στο τσακ, τα πρώτα πρώτα χρόνια. Ήταν στα πρώτα μου χρόνια, με κυνηγούσε ασύστολα. ήμουν στη δουλειά του και ήμουν μικρούλα και έπρεπε να ελίσσομαι, και έλεγα πώς θα την γλιτώσω τώρα; Έχω ζήσει και γυναικεία παρενόχληση, να με απειλούν, επειδή είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε αρχικά η Λίλιαν Αρχοντή και συνέχισε:

lilian.jpeg

«Ζούσα μεγάλες στιγμές, ενημέρωσα ανθρώπους βασικούς της ζωής μου, ώστε να ξέρουν οτιδήποτε μου συμβεί, ειδικά στις τελευταίες δύο παραστάσεις, έρχονταν κολλητοί μου φίλοι και με παίρνανε».

Για το περιστατικό με τον ηθοποιό που κατέβασε το εσώρουχό του είπε η Λίλιαν Αρχοντή: «Μου έχει τύχει δύο φορές. Είχα την κόρη μου τη Χριστίνα πολύ μωρό. Ήμουν στο καμαρίνι και ήρθε ο συνάδελφος αυτός, ο πρωταγωνιστής, με μία άλλη συνάδελφο, μου χτυπούν την πόρτα, μπαίνουν μέσα και μου λέει η γυναίκα συνάδελφος: “Κοίτα” και αυτός κάνει την κίνηση και μου επιδεικνύει αυτό που μου έδειξε τελοσπάντων. Στο δεύτερο, ήταν όλη η ομάδα στο καμαρίνι και ήταν αυτός με το μπουρνούζι και λέει "χα!" Του είπα "δεν ντρέπεσαι;"».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved