Καινούργιου: Διπλή επιτυχία! Μετά τον Alpha, ανανέωσε τη συνεργασία της και με την Barking Well
Media

Καινούργιου: Διπλή επιτυχία! Μετά τον Alpha, ανανέωσε τη συνεργασία της και με την Barking Well

H Barking Well ανανέωσε τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση του Alpha ανέφερε:

«O Alpha με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα με την αμεσότητα, το χαμόγελο, την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, η ψυχή της αγαπημένης καθημερινής εκπομπής των 10:00, θα συνεχίσει να υποδέχεται τους τηλεθεατές στο super μαγκαζίνο, να τους ψυχαγωγεί και να τους ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον Alpha επιβεβαιώνοντας ότι οι επιτυχημένες σχέσεις είναι δυνατές στο χρόνο».

1675967681565-400419252-Katerina-Kainoyrgioy.webp

H Barking Well στην ανακοίνωση που έστειλε στα Μέσα το απόγευμα της Πέμπτης ανέφερε:

«Σε συνέχεια μιας άκρως επιτυχημένης πορείας, εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, η Barking Well ανακοινώνει την ανανέωση και διεύρυνση της συνεργασίας της με την πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου, για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ζώνης 10.00-13.00, μέσα από την «Super Κατερίνα» στον Alpha, σε παραγωγή της Barking Well Media, ψυχαγωγεί και ενημερώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με μια εκπομπή υψηλών ταχυτήτων με άμεσα αντανακλαστικά και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κοινού.

Η Barking Well Media, με ιδιαίτερη χαρά, προχώρησε και σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την επιμέλεια και παραγωγή της εκπομπής Super Κατερίνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved