Θανάσης Ευθυμιάδης για Ντόλτσε Βίτα: «Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα»
Media

Θανάσης Ευθυμιάδης για Ντόλτσε Βίτα: «Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αφηγείται στο «Πάμε Δανάη» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, «Ντόλτσε Βίτα»

Ο ηθοποιός μίλησε για μία σκηνή, στην οποία ουσιαστικά «συστήθηκε» για πρώτη φορά στο κοινό του μέσα από τα τραγούδια του, ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος.

«Το «Ντόλτσε Βίτα» άφησε το λιθαράκι του έτσι ώστε να αποενοχοποιηθούν οι σχέσεις αγάπης μεγαλύτερης γυναίκας με νεαρότερο άνδρα. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή μετά από έναν χωρισμό που είχαν η «Χριστίνα» με τον «Αντώνη», οι σεναριογράφοι έγραψαν μία στιγμή που ο Αντώνης πήγε σε μία ταβέρνα και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο. Μου έδωσαν τη δυνατότητα να επιλέξω ποιο ζεϊμπέκικο θέλω. Διάλεξα από έναν πρωτοεμφανιζόμενο τότε, τον Αντώνη Ρέμο. Τον ήξερα τον Αντώνη Ρέμο, τραγούδαγε στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς δικαιώθηκα μετά από χρόνια για την «ποιότητά» του. Το να επιλέγεις εκείνη την εποχή έναν πρωτοεμφανιζόμενο ήταν τόλμημα», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Σε μία σκηνή ήταν να φάω ένα κομμάτι τούρτας. Γυρίσαμε τη σκηνή αυτή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια. Δεν ήθελα να δω γλυκό για καιρό. Τη 2η χρονιά της σειράς ανακοίνωσα στους σεναριογράφους ότι πρέπει να πάω στρατό και έτσι εμπνευστήκαν να μπει ο «Αντώνης Καλούδης» στον στρατό», συμπλήρωσε.

Ποια σκηνή του έχει μείνει αξέχαστη;

«Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν ό9ταν έφερα στο σπίτι μια άλλη γυναίκα και μέσα στην κουζίνα ήταν η Παναγιωτοπούλου με την Μπαλανίκα. Η σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν γνωρίστηκα με την «Σάσα» (Κατιάνα Μπαλανίκα). Ενώ το Ντόλτσε Βίτα παίζεται 28 χρόνια σε επανάληψη, δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο. Στην πρεμιέρα χώρισα από τη σχέση μου και δεν ήμουν καλά», αποκάλυψε κλείνοντας ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved