Survivor All Star: Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Φωτιά» η κοινή τους ανάρτηση λίγο πριν την επιστροφή τους
Media

Survivor All Star: Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Φωτιά» η κοινή τους ανάρτηση λίγο πριν την επιστροφή τους

Survivor All Star: Μια ανάρτηση όλο νόημα έκαναν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Οι δύο παίκτριες είχαν επιστρέψει μέχρι τώρα στην Ελλάδα γιατί σχεδίαζαν να κάνουν ένα ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως αυτό ακυρώθηκε.

Η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει μετά τις τραγικές εξελίξεις με τον φονικό σεισμό, αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες για τον Τούρκο παραγωγό.

DALAKA-ASIMINA-SURVIVOR21.jpg

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας», οι δυο κοπέλες γυρνάνε στην Ελλάδα οριστικά και αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα απόψε το βράδυ. Πριν όμως τις δούμε, οι δυο πρώην παίκτριες προχώρησαν σε μια κοινή ανάρτηση που για πολλούς βγάζει νόημα και δίνει απαντήσεις.

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», ήταν η ανάρτηση όλο νόημα. Φυσικά περιμένουμε τις απαντήσεις τους μετά την αποβολή τους από το ριάλιτι μέσα από τις πρώτες τηλεοπτικές τους δηλώσεις

Δες την ανάρτησή τους στη gallery

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα. Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι», είχε δηλώσει σχετικά με την αποβολή τους ο Γιώργος Λιανός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved