Το βραχιόλι της φωτιάς: Η θυελλώδης, γεμάτη ανατροπές, ιστορία της οικογένειας Κοέν συγκλονίζει
Media

Το βραχιόλι της φωτιάς: Η θυελλώδης, γεμάτη ανατροπές, ιστορία της οικογένειας Κοέν συγκλονίζει

Το βραχιόλι της φωτιάς: Βρισκόμαστε στο 1962. Ο Ιωσήφ (Χρήστος Λούλης) αναπολεί τις χαρούμενες, ανέμελες στιγμές του παρελθόντος, που όμως διαδέχονται κρίσιμα γεγονότα για την οικογένειά του, όπως τον ξυλοδαρμό του Δαβίδ και τον εμπρησμό του συνοικισμού Κάμπελ.

Η θυελλώδης, γεμάτη περιπέτειες και ανατροπές, ιστορία της οικογένειας Κοέν ξετυλίγεται στο τρίτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00, και μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, στη Θεσσαλονίκη, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες… φωτιές.

TO-BRAXIOLI-THS-FWTIAS-EPEISODIO-3-2.jpg

Επεισόδιο 3ο: Στο 1962, βγάζουν τον Ιωσήφ έξω από την εντατική όπου βρίσκεται η Τσιούμπη. Εικόνες αγωνίας, που προκαλούν… βουτιά στις μνήμες του παρελθόντος, καθώς αναπολεί τις χαρούμενες, ανέμελες νύχτες δίπλα στο πιάνο, το καινούργιο αυτοκίνητο του πατέρα Μωής, τα αποτυχημένα προξενιά για τη Ζακλίν, τα σχέδια του Ηλία για τη Σχολή Ευελπίδων και το όνειρο του Δαβίδ για το μέλλον στη Γη του Ισραήλ. Στιγμές όμορφες, που διαδέχονται κρίσιμα γεγονότα για την οικογένειά του, όπως τον ξυλοδαρμό του Δαβίδ και τον εμπρησμό του συνοικισμού Κάμπελ, το 1931, από την οργάνωση Τρία Έψιλον…

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο στις 22:00.

TO-BRAXIOLI-THS-FWTIAS-EPEISODIO-3-8.jpg

Ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved