Δαλάκα – Ασημίνα: Επέστρεψαν στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv
Media

Δαλάκα – Ασημίνα: Επέστρεψαν στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv

Survivor All Star: Στην Ελλάδα οι δυο πρώην παίκτριες Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το gossip-tv βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απαθανάτισε τα δυο κορίτσια κατά την άφιξη τους.

Όπως θα δεις και στις εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το gοssip-tv Kατερίνα και Ασημίνα εμφανώς κουρασμένες από το πολύωρο ταξίδι αλλά και με έκφραση εκνευρισμού καθώς κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την αποβολή τους από το ριάλιτι.

dalaka-asimina.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την είσοδό τους στην αίθουσα άφιξης, οι άνθρωποι της παραγωγής χώρισαν τα δυο κορίτσια. Στην κάμερα του gossip-tv μίλησε η Ασημίνα λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί.

Θυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star μετά από παραβίαση ενός εκ των βασικών κανονισμών, αυτόν της επικοινωνίας. Οι δύο παίκτριες δεν είχαν επιστρέψει μέχρι τώρα στην Ελλάδα γιατί σχεδίαζαν να κάνουν ένα ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως αυτό ακυρώθηκε.

Η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει μετά τις τραγικές εξελίξεις με τον φονικό σεισμό, αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες για τον Τούρκο παραγωγό.

Νωρίτερα οι δυο πρώην παίκτριες προχώρησαν σε μια κοινή ανάρτηση που για πολλούς βγάζει νόημα και δίνει απαντήσεις.

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», ήταν η ανάρτηση όλο νόημα. Φυσικά περιμένουμε τις απαντήσεις τους μετά την αποβολή τους από το ριάλιτι μέσα από τις πρώτες τηλεοπτικές τους δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved