Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Μαύρο Ρόδο

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος.

mavro-rodo-(3).jpg

Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πώς μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της. Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Ζητάει τη βοήθεια της Κύρας.

mavro-rodo-(3).jpg

Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση του Βίκου με τον Καστρινό. Ο Παράσχος, παρακολουθεί τη Θάλεια και αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την πιέζει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

mayro-rodo-kassianh.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Ο Παράσχος τον ενημερώνει για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια. Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε κόντρα, για άλλη μια φορά, με την Κυρά. Η Κασσιανή θα κρατήσει τα σκήπτρα της ηγουμενίας, αρχίζοντας από την πρώτη μέρα κιόλας να θέτει τους δικούς της όρους. Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται, με την βοήθεια του Λευτέρη, ενώ η Γιάννα, βρίσκει ασάφειες ως προς το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Πολυξένη θα ανέβει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να πάει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved