Ντόλτσε Βίτα: Χαμός στο twitter με την επιστροφή της σειράς και την εμφάνιση του Λιάγκα
Media

Ντόλτσε Βίτα: Χαμός στο twitter με την επιστροφή της σειράς και την εμφάνιση του Λιάγκα

H σειρά Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε στο Mega με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και στο twitter έγινε χαμός, αφού στο πρώτο επεισόδιο οι χρήστες εντόπισαν και τον Γιώργο Λιάγκα.

Έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια και όπως φαίνεται ακόμη δεν χορταίνουμε να βλέπουμε «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»!

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη.

Από αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, το «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στο MEGA με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

dolce77.webp

Το σίριαλ που δεν παλιώνει ποτέ, που δεν το βαριόμαστε όσες φορές κι αν το έχουμε δει, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, με εντυπωσιακή επεξεργασία εικόνας.

Σπινθηροβόλες ατάκες, καλογραμμένοι χαρακτήρες και ένα γλυκόπικρο στόρι, που δεν ήταν δεδομένο εξαρχής ότι η ελληνική κοινωνία της εποχής ήταν έτοιμη να καταπιεί – αυτά είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας της «Ντόλτσε βίτα».

dolce-mega.jpg

Το βασικό στόρι γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλα στη σειρά είναι το ειδύλλιο της Χριστίνας με τον – αρκετά μικρότερό της σε ηλικία – Αντώνη. Η συνάντησή τους σχεδόν μυθιστορηματική, σε πλήρη αντίθεση με την απότομη προσγείωση τους στην πραγματικότητα όταν, σε μια κάπως άβολη περίσταση, συνειδητοποιούν ότι η διαφορά ηλικίας δεν είναι το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Ναι, η αλήθεια είναι πως το να ερωτευτείς το αμόρε της κόρης σου είναι μεγάλη ατυχία. Το να διατηρείς σχέση μαζί του, ενώ πια έχεις εμπεδώσει ποιος είναι το αντικείμενο του πόθου σου όμως, είναι πολύ μεγάλο φάουλ. Αλλά η διαχείρισή του, τόσο από τους δημιουργούς της σειράς όσο και από τους ηθοποιούς, ήταν τόσο προσεκτική που, ευτυχώς, δεν κατάφερε ποτέ να αφαιρέσει τίποτα από αυτό που κατάφερε να πετύχει η σειρά – να μιλήσει, δηλαδή, ανοικτά για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης για το δικαίωμα στον έρωτα, τον πόθο, το πάθος πέρα από τον ηλικιακό ρατσισμό. Κι όχι μόνο αυτό. Στην περίπτωση της Χριστίνας και του Αντώνη, το γεγονός ότι μιλάμε για τον έρωτα μεταξύ ενός νέου άντρα στα είκοσί του και μιας μεγαλύτερής του γυναίκας αποτελεί μια βαθιά φεμινιστική επιλογή για την τηλεόραση των mid-90s.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε και τον Γιώργο Λιάγκα και οι χρήστες του twitter "πήραν φωτιά"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved