Σπίτι με το Mega: Αποθέωση στο twitter για την εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη- «Ψυχάρα. Διαμάντι»
Media

Σπίτι με το Mega: Αποθέωση στο twitter για την εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη- «Ψυχάρα. Διαμάντι»

Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίστηκε στο Σπίτι με το Mega και το "twitter πήρε φωτιά"!

Ο Ηλίας Φιλίππου, με τις αμέτρητες επιτυχίες και την πολυετή καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή, είναι ο σημερινός καλεσμένος στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε τον σπουδαίο και πολυγραφότατο στιχουργό και μαζί τους σημαντικούς τραγουδιστές που έχουν ερμηνεύσει κομμάτια του.

Ο πρώτος από τους ερμηνευτές που τραγούδησαν ήταν ο Νίκος Κουρκούλης και έγινε χαμός στο twitter. Οι τουιτεράδες αποθέωσαν τον καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Κουρκούλης ξεσηήκωσε τους πάντες στην έναρξη με το «Μέρα με τη μέρα» και στη συνέχεια ερμήνευσε και άλλες επιτυχίες του.

Να σας θυμίσουμε κομμάτι του 1998, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του δίσκου “Παίζεις με τη φλόγα”.

Εκτός από τον Νίκο Κουρκούλη, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε στην παρακάτω gallery την αποθέωση των twitterάδων στον Κουρκούλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved