Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από το ριάλιτι
Media

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από το ριάλιτι

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος  μπήκε για λίγο στο  survivor all star και αποχώρησε, όμως πόσα χρήματα θα πάρει;

Να σας θυμίσουμε στις πρώτες δηλώσεις του, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε: «Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ στο αυτί μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.»!

Και υπογράμμισε ο παίκτης στο Πρωινό: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου. Αν προτιμάει να είναι κοντά με τον Τάκη, καλά κάνει. Ο Τάκης μού είπε να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του»!

sozon4.jpg

Και δεν δίστασε να πει: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα, όπως είπε ο Βασάλος. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Εμείς, όταν πηγαίνουμε τουαλέτα, είναι… διαφορετική η τουαλέτα μας. Μετά από μέρες εμφανίστηκε ότι αυτή η τουαλέτα, που λες, που ήταν δίπλα στην καλύβα, δεν ήταν δικιά μας γιατί είναι διαφορετικά τα κόπρανα, όταν τα είδαμε».

Πόσα χρήματα θα πάρει τελικά ο Σώζων;

Όπως όλοι γνωρίζουμε 5.000 ευρώ κάθε εβδομάδα παίρνουν οι παίκτες στο survivor all star. Δύο εβδομάδες έμεινε μόνο μέσα στο παιχνίδι, άρα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα πάρει 10.000 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved