Αναστασοπούλου: Απαντά στα σενάρια που τη θέλουν τη νέα σεζόν να κάνει εκπομπή με τον Λιάγκα
Media

Αναστασοπούλου: Απαντά στα σενάρια που τη θέλουν τη νέα σεζόν να κάνει εκπομπή με τον Λιάγκα

H Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τα σενάρια ότι μπορεί την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend:

«Είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία το να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και να συνεργαζόμαστε στο Καλημέρα Ελλάδα. Από την αρχή που μπήκα στην εκπομπή είχε ένα δέος γιατί είναι μία εκπομπή που μετρά 32 χρόνια. Πάνε όλα μια χαρά».

1676193934256-302929760-anastasopouloy-(4).jpg

Για τα σενάρια της επόμενης σεζόν, είπε: «Δεν ξέρω κάτι απ’ όλα αυτά που συζητιούνται. Εγώ είμαι στο Καλημέρα Ελλάδα, μόλις τώρα πήγα στο Καλημέρα Ελλάδα, οπότε δεν έχω ιδέα για ότι συζητήθηκε και γράφτηκε».

anastasopouloy-(3).jpg

Όσον αφορά την Ντόρα Κουτροκλοη, τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου: «Είναι λογικό, ένας άνθρωπος, αν αισθανθεί μία πικρία και θέλει να την εκφράσει, αλλά από εκεί και πέρα, όταν είμαστε μαζί συνάδελφοι και περνάμε ωραία και είμαστε και φίλοι μεταξύ μας και βρισκόμαστε σε διάφορες συγκυρίες, γιατί να μην χορέψεις και να περάσεις ωραία;».

Δείτε όλα αποκάλυψε η δημοσιογράφος στο παρακάτω απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved