Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Απίστευτη ένταση θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο (12/2) στην ομάδα των «κόκκινων».

Στο στόχαστρο του Σπύρου Μαρτίκα έχει μπει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, όπως είδαμε στο τρέιλερ, ρίχνει τα «καρφιά» του στον Κώστα Παπαδόπουλο και τονίζει πως δεν τον θέλει κανείς στην ομάδα και δεν δίστασε να πει πως αν φύγει, θα δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του.

Μάλιστα, στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει τον ζαχαροπλάστη να λέει: «Πνίγομαι, μέσα μου πνίγομαι που και οι 10 με ψηφίσανε. Δεν έχω χώρο να κάτσω, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν, θέλω την ησυχία μου λίγο».

1676215783338-284140785-martikas.jpg

Όμως, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν διστάζει να πει: «Μια ενδεχόμενο αποχώρησή σου από την κόκκινη ομάδα, θα δυνάμωνε την κοκκινη ομάδα. Όλοι τον ψηφίσατε. Μην μου λέτε τώρα “Αχ χάρηκα που έμεινες Κώστα. Τι καλά που έμεινες”».

Ο Κώστας όμως δεν πτοείται και λέει: «Τι είναι αυτοί βρε. Νομίζουν ότι με έχουνε για πέταμα; Για να σε δω τώρα Μαρτίκα μου!».

Και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για τον αγώνα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας που έρχεται: «Survivor. Αρχή εβδομάδας, τι καλύτερο, πρώτος αγώνας ασυλίας», λέει.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved