Σοκαρισμένη η Σκορδά στο Πρωινό Μας: «Δε μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Είναι συγκλονιστικό»
Media

Σοκαρισμένη η Σκορδά στο Πρωινό Μας: «Δε μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Είναι συγκλονιστικό»

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από τις εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο Μανώλης Κωστίδης μίλησε στο Πρωινό από την Τουρκία και τις μετέφερε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες μετά τον σεισμό:

«Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού και απεγκλωβισμού ανθρώπων σε περίπου 400 σημεία και η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλά θαύματα, από μωρά μέχρι ηλικιωμένους. Αυτό δίνει ελπίδες σε κάποιους, ακόμη κι αν αυτές ελαχιστοποιούνται».

Και υπογράμμισε ο Μανώλης Κωστίδης: «Μόνο η σκέψη πως κάποιοι άνθρωποι είναι κάτω από τα συντρίμμια, ζουν και περιμένουν να απεγκλωβιστούν είναι πραγματικά συγκλονιστικό»!

Τότε σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά είπε: «Οι αριθμοί αυτοί, αν σκεφτείς ότι μιλάμε για ανθρώπους, ότι πίσω από αυτούς τους αριθμούς υπάρχουν ή υπήρχαν ανθρώπινες ζωές, είναι συγκλονιστικό. Ακούς το ρεπορτάζ, σκέφτεσαι τον αριθμό και λες: μα μιλάμε για ανθρώπους τώρα; Συγγνώμη αλλά είναι κάτι πολύ ανθρώπινο… Πραγματικά δε μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Είναι συγκλονιστικοί οι αριθμοί».

skorda-(4).jpg

Με τον Μανώλη να λέει: «Για να καταλάβετε το μέγεθος, είναι κάτι που το κάνω κι εγώ όταν είμαι κοντά στα συντρίμμια και μετράω σωρούς, όταν λέμε 30.000 νεκρούς, μετρήστε από το 1 μέχρι το 30.000 για να καταλάβετε το μέγεθος της καταστροφής».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved