Έλενα Πολυκάρπου: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε on air τα κλάματα! «Κανείς δεν με μάλωσε»
Media

Έλενα Πολυκάρπου: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε on air τα κλάματα! «Κανείς δεν με μάλωσε»

Μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Πολυκάρπου εξήγησε τον λόγο που έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η δημοσιογράφος μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα εξήγησε πως:

«Ούτε εγώ να πήγαινα Survivor!!! Ήταν σαν να ξέχασα ξαφνικά όσα ήθελα να πω και αγχώθηκα σαν παιδάκι που σηκώθηκε να πει το μάθημα και το ξέχασα (Όπως παλιά στο σχολείο).
Προφανώς κανείς δεν με μάλωσε μακάρι όλοι να δουλεύατε με ανθρώπους και παρουσιάστριες σας την @katken85 άλλωστε εμένα η Κατερίνα είναι φίλη μου πέρα από παρουσιάστρια μου εδώ και πάρα πολλά χρονιά!!! Τον πανικό το έπαθα μόνη άλλωστε εγώ δεν θέλω και παρέα!!! @katken85 μου σε αγαπώ!!!» έγραψε η Έλενα Πολυκάρπου.

Θυμίζουμε τι συνέβη το πρωί της Δευτέρας (13-02) στην εκπομπή!

super-katerina-kentriki.jpg

H Έλενα με αφορμή ένα λάθος που έγινε στον αέρα την ώρα που θα έλεγε τις εξελίξεις στο ριάλιτι, ξέσπασε σε κλάματα, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος που είχε, όπως τόνισε. Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά «πάγωσε» και όταν κατάλαβε τι έγινε, της είπε: «Καλά, δεν παθαίνουμε πανικούς, θα τα πει ο Γιάννης. Μη βάζεις τα κλάματα, παιδί μου, είσαι καλά; Τι αγχώνεσαι, αγάπη μου; Survivor παίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα».

«Όχι απλά δε νιώθω λίγο καλά. Συγγνώμη, είναι κάτι δικό μου», είπε η δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να λέει: «Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς μπροστά. Μας στεναχωρεί όλους και θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι σου κάνουμε τίποτα εδώ».
«Εντάξει, παιδιά, απλώς δεν ένιωσα λίγο καλά», απάντησε η Έλενα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved