«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Ένας κρυφός θαυμαστής για τη Νανά!
Media

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Ένας κρυφός θαυμαστής για τη Νανά!

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και σ’ αυτό το διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Το πολιτικό θερμόμετρο συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη, την ώρα που η Νανά αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να γνωρίσει τον κρυφό θαυμαστή της. Στο μεταξύ, τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών οδηγούν τις κυρίες της γειτονιάς σε μια πορεία με πολύ παλμό!

ta-kalytera-mas-xronia-(1).jpg
Επεισόδιo 9ο: «…Ράλλη διαδοχής»

Οι πολιτικές συζητήσεις για τη διαδοχή της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας έχουν κατακλύσει τα καφενεία και τις καφετέριες μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των πολιτών. Ο Άγγελος θαυμάζει ολοένα και περισσότερο την Κάθριν και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ η Νανά δηλώνει στη Μαίρη ότι είναι έτοιμη να ανανεωθεί και να συνεχίσει τη ζωή της, αποκαλύπτοντάς της ότι έχει έναν κρυφό θαυμαστή. Η ξαφνική «διαθεσιμότητά» της εκνευρίζει τον Δημήτρη που δεν ξέρει πού να ξεσπάσει.

ta-kalytera-mas-xronia-(3).jpg
Επεισόδιo 10ο: «Το άλλο φύλο»

Με αφορμή την άνοδο των περιστατικών βίας κατά γυναικών, που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη τον Δεκέμβριου του 1981, η γειτονιά αφυπνίζεται, με τις γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες όχι μόνο για τα δικαιώματά τους, αλλά και για την ασφάλειά τους. Κι ενώ η γειτονιά και ειδικά οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές από ποτέ, η Νανά αποφασίζει πως είναι ώρα να γνωρίσει τον κρυφό θαυμαστή της…

ta-kalytera-mas-xronia-(5).jpg

Ο Άγγελος θα έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα, τα Χριστούγεννα όμως θα φέρουν έναν ακόμα αποχωρισμό που δεν γινόταν να αποφευχθεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved