Έτερος Eγώ: Το gossip-tv στην επίσημη προβολή του νέου κύκλου!
Media

Έτερος Eγώ: Το gossip-tv στην επίσημη προβολή του νέου κύκλου!

Έτερος Eγώ: Η επίσημη προβολή του νέου κύκλου της σειράς που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς κάνει επίσημη πρεμιέρα απόψε το βράδυ και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικές από τις πολύ «δυνατές στιγμές» από το πρώτο και δεύτερο επεισόδιο.

eteros-ego.jpeg

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε τα 2 από τα συνολικά 8 επεισόδια της νέας σεζόν, η οποία κλείνει τον κύκλο του «Έτερος Εγώ».

Την επίσημη πρεμιέρα προλόγισε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης. Ο κ. Μιχαλάκης αρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της σειράς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και αποκάλυψε ότι το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα προβληθεί σε 4Κ ποιότητα μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV, τονίζοντας ότι «είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση». Ο κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα της COSMOTE TV στη μυθοπλασία, το οποίο θα γίνει με τη σειρά «17 κλωστές». Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Όσον αφορά στη σκηνοθεσία της σειράς, ο κ. Μιχαλάκης δήλωσε: «επιλέξαμε τον Σωτήρη Τσαφούλια, οπότε η σχέση μας θα συνεχιστεί».

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία, καθώς και το σενάριο σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου, ευχαρίστησε για τη συνεργασία την COSMOTE TV, τους συντελεστές και το όλο το καστ που συμμετείχε στο «σύμπαν» του «Έτερος Εγώ». Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μεταξύ άλλων είπε: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους ηθοποιούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον κύκλο. Την ομάδα πίσω από τις κάμερες και τους σκηνοθέτες».

Δες τα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το gossip-tv

Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV επιστρέφει απόψε στις 23:00 με τη «Νέμεση», το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Το πρώτο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» με τίτλο «Η αρχή του τέλους», βρίσκει τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας) αποταγμένο από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη, Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου). Ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια (Μελισσάνθη Μάχουτ). Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη) χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.



Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα on demand στον δωρεάν κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved