Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»
Media

Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο γιος της γνωστής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου και σοκαρισμένη η τηλεμαγείρισσα μίλησε στο Πρωινό ότι ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν.

«Θα τον παντρέψω με το κορίτσι που αγαπούσε, γιατί δεν πρόλαβε. Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο» είπε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα.

Ο αυτόχειρας γιος της φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα είπε η Μαίρη Παναγάκου: «Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές.

panagakou-3.jpg

Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο.

Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17 εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους.

Το αισχρό bullying, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς, και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αερόπολης.

mari-panagakou.jpg

Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης- Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες.

Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα, κι αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη.

Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν πρόλαβαν…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved