Ελευθερίου - Παπαδοπούλου: Έφυγαν για το survivor! Η ατάκα της Ελευθερίας για τον Μάριο
Media

Ελευθερίου - Παπαδοπούλου: Έφυγαν για το survivor! Η ατάκα της Ελευθερίας για τον Μάριο

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο καθώς θα είναι οι νέες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης και η εκπομπή, Super Κατερίνα τις τσάκωσε στο αεροδρόμιο.

Μετά τις δύο παίκτριες, θα μπουν μέσα στο survivor all star, όπως έχει γίνει γνωστό ο Γιωρίκας Πιλίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη.

Η Soula Glamorous δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram όπου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκονταν στο αεροδρόμιο αλλά υπήρχε ακόμα ένα πρόσωπο, η Χριστίνα Κεφαλά!

survivor8.jpg

«Είμαι έτοιμη και ανυπομονώ να φτάσουμε. Θα ‘μαι η νικήτρια φέτος. Θέλω να πάω στην ομάδα που θα τρώω. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν κινητά μέσα στο παιχνίδι. Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Αφού επιβίωσα και πέρσι, θα επιβιώσω και φέτος. Ένα ριάλιτι είναι» συνέχισε η Ευρυδίκη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πριν δει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου να ασχοληθώ από τον Μάριο και την Καρολίνα… οπότε όλα καλά».

Δείτε το απόσπασμα από το Super Κατερίνα λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved