Ελένη Μενεγάκη: Η πρόσκληση στον Τσορτέκη – «Με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η πρόσκληση στον Τσορτέκη – «Με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω»

H Ελένη Μενεγάκη ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πως δεν γνωρίζει τον Γιάννη Τσορτέκη αλλά θα ήθελε να τον γνωρίζει και άφησε ανοιχτή πρόσκληση στον ηθοποιό να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της.

 

Αρχικά η παρουσιάστρια τόνισε: «Τον Γιάννη Τσορτέκη τον είδαμε φέτος σε δυο σειρές, στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ήταν συγκλονιστικός, εκεί τον είδα, δεν τον ήξερα πριν, ήταν καταπληκτικός αλλά το ίδιο καταπληκτικός είναι και στη σειρά του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει” σε έναν διαφορετικό ρόλο.»!

1676379897774-90792775-menegaki.JPG

Και πρόσθεσε: «Έχω κάτσει και έχω ακούσει και συνεντεύξεις του. Είναι από τα πρόσωπα που δε γνωρίζω και ήθελα να κάτσω να τα γνωρίσω. Τον έχω παρακολουθήσει όπου έχει δώσει συνέντευξη. Με ενδιέφερε. Τώρα παίζει σε άλλο κανάλι και θα έχει και άλλες υποχρεώσεις αλλά, όταν θα είναι πιο χαλαρά είναι από τα πρόσωπα που θα ήθελα να δω.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον κοιτάζω στις συνεντεύξεις του και είναι πάντα ο ίδιος ανεξάρτητα με το ποιος κάθεται απέναντί του, αυτός είναι ο ίδιος. Δε μπαίνει στον άλλον, είναι αυτός και όποιος θέλει να τον πλησιάσει, να συζητήσουν. Πολύ μου άρεσε. Απλά το λέω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved